Ortaöğretim öğrencilerinin (12-17 yaş) fen ve biyoloji derslerinde öğrendikleri canlı-enerji ilişkisi ile ilgili kavramların doğruluk,zamanlama ve bağlantılılık açısından incelenmesi - Çimen, Selime (My University, 1995)
unknown
Keywords: Eğitim; EĞİTİM-ORTAÖĞRETİM-DERSLER; Orta öğretim; ÖĞRENCİLER-ORTA ÖĞRETİM