İnsan makrofaj kültüründe mycobacterium Tuberculosis’e karşı Rifampicin,Ciprofloxacin ve Sparfloxacin’in etkilerinin araştırılması - Duman, Necdet (My University, 1995)
unknown
Keywords: Mikrobiyoloji; TIP-MİKROBİYOLOJİ