Aziz Mahmud Hüdayi’nin Hulasatü’l-Ahbar adlı eserinin tahkik,tahric,tercüme ve tahlili II.Kısım - Kara, Kerim (My University, 1994)
unknown
Keywords: AZİZ MAHMUD HÜDAYİ; Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TASAVVUF; Tasavvuf ve tarikatlar