Yıkanmış balgam örneklerinin direkt inceleme ve kantatif kültürünün alt solununm yolu enfeksiyonlarının tanısındaki değerinin incelenmesi - Ziyade, Nihan (My University, 2007)
unknown
Keywords: Enfeksiyon; Mikrobiyoloji; Tıp