Nâsır b. Câ‘îd el-Harûsî (1192-1243/1778-1847),Îzâhu nazmi’s-sülûk ilâ hazarâti Meliki’l-mülûk,(tahkîk ve takdîm: Velîd Mahmûd Hâlis), Abu Dabi: Dâru’l-Kütübi’l-Vataniyye Hey’etu Ebû Zabi li’s-Sekâfe ve’t-Türâs, 2011, 720 s. - (:unkn) unknown (My University, 2012)
0
Nâsir b. Jâ’îd el-Harûsî, Îzâhu nazmi’s-sulûk ilâ hazarâti Maliki’l-mulûk
Keywords: Din Bilimi