Ergenlerin bilişsel kapılma düzeyleri ile siber aylaklık etkinlikleri arasındaki ilişkinin incelenmesi - Tanrıverdi, Öznur (My University, 2017)
Bu çalışmanın amacı, ergenlerin bilişsel kapılma düzeyleri ile siber aylaklık etkinlikleriarasındaki ilişkiyi ve bu değişkenlerin bazı demografik özelliklere göre farklılaşmadurumlarının incelenmesidir.

The purpose of this study is to investigate the relationships between cognitive absorptionlevels and cyberloafing activities among adolescents.
Keywords: adolescents; Bağımlılık; Bilgisayar; bilişsel kapılma; cognitive absorption; Eğitim ve öğretim (Orta); Ergenler; ortaöğretim öğrencileri; Psikolojik yönler; secondary school students; Siber aylaklık; technology addiction; Teknoloji; teknoloji bağımlılığı Cyberloafing; Türkiye