Uzaktan yönetilebilen modem bilgi işlem yazılımı - Günay, Barbaros Yıldıray (My University, 1996)
unknown
Keywords: Arabirim donanımı ve iletişim; bilgisayar; bilgisayar bilimi; Donanım türleri; Genel Konular; Veri işleme