Endodontik materyallere karşı ratların konnektiv doku reaksiyonlarının histolojik ve radyografik değerlendirilmesi - İbak, Kıymet Şule (My University, 1991)
unknown
Keywords: Cerrahi; Diş hekimliği; DİŞ HEKİMLİĞİ-TEDAVİ; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri