Pazara dönüklük; firma performansı ve karlılık ilişkisi - Can, Emel (My University, 1997)
unknown
Keywords: FİRMA PERFORMANSI; Genel yönetim; Pazar araştırması ve analizi; PAZARLAMA; Pazarlama yönetimi