Osmanlı müfessirleri ve tefsir çalışmaları -Kuruluştan X/ XVI. asrın sonuna kadar - Demir, Ziya (My University, 1994)
unknown
Keywords: BİYOGRAFİ-İSLAM DİNİ-TEFSİRCİLER; Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ-TEFSİR-OSMANLI İMP; Tefsir ve tefsir ilmi