Okul çağı çocuklarında melanositik nevus sıklığı ve nevus oluşumunda etkili faktörler - Yücelten, A. Deniz (My University, 1994)
unknown
Keywords: Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-DERMATOLOJİ; tırnak hastalıkları