Vertebrobaziler sistem inmelerinde kliniko-topografik sınıflama ve antiagregan ve / veya antikoagülan tedavinin yeri - Afşar-Fak, Nazire (My University, 1996)
unknown
Keywords: Hastalıklar; Nöroloji; Sinir sistemi ve akıl hastalıkları; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri