Gap’ın sanayi işletmelerine etkisi üzerine stratejik analiz ve Şanlıurfa’daki imalat işletmelerinde (Tekstil-Gıda) bir uygulama - Gültekin, Nihat (My University, 1998)
unknown
Keywords: GAP_Şirketler; Genel yönetim; Şirketler_Türkiye