Vitiligoda klinik, histopatolojik, immünolojik özellikler ve intralezyonel siklosporinin tedavideki etkinliği - Ergun, Tülin (My University, 1992)
unknown
Keywords: Deri; Hastalıklar; kıl; saç; Teknoloji (Uygulamalı bilimler); Tıp bilimleri; TIP-DERMATOLOJİ; tırnak hastalıkları