Yerli ve yabancı havayolu işletmelerinde uygulanan satış promosyon tekniklerinin karşılaştırmalı incelenmesi - Sarıoğlu, Alsev (My University, 1998)
unknown
Keywords: Hava Yolları; Reklamcılık; Satış_Promosyon