Günümüzde teknik ve akıllı tekstil uygulamaları - Temel, Fikri (My University, 2017)
Teknik ve akıllı teksillerin uygulama alanlarındaki yorumlamalar. Gelecekte akıllı tekstillerin ulaşabileceği olası noktaların saptanması. ABSTRACT Interpretations of technical and intelligent texts in application areas. Identification of possible points that smart textiles can reach in the future.
Keywords: Akıllı malzemeler, Tekstilde; TEKNİK VE AKILLI TEKSTİL TECHNICAL AND SMART TEXTİLE; Teknoloji; Teknolojik yenilikler; Tekstil; Tekstil kumaşları