M-Diaminooksanilid’in protonlama sabitlerinin ve bazı geçiş metalleriyle oluşturduğu komplekslerin kararlılık sabitlerinin potansiyometrik yöntemle tayini - Yalçın, Güler (My University, 1991)
unknown
Keywords: Analitik kimya; KİMYA,ANALİTİK