Elementer branşlarda faaliyet gösteren sigorta şirketlerinde iç denetim uygulamaları - Çakılcıoğlu, M. Alp (My University, 1998)
unknown
Keywords: Muhasebe; SİGORTA ŞİRKETLERİ_MUHASEBE; Yönetim ve yardımcı hizmetler