Muhammed İbn Ali el-Kereci ve Nüketü’l-Kur’an adlı eserinin tahkik ve tahlili - Aydüz, Davut (My University, 1992)
unknown
Keywords: Din; İslam Dini; İSLAM DİNİ; Tam tefsirler (Tefâsir-i küllî); Tefsir ve tefsir ilmi