Türk populasyonunda erken yaş koroner arter ateroskerozu ile ace I/ D ve MTHFR C677T gen polimorfizmleri arasındaki ilişkinin saptanması - Özturhan, Hasan Saim (My University, 2007)
unknown
Keywords: Kardiyoloji; Koronor Arter; Polimorfizm