11/ 12 yaş grubu erkek cimnastik milli takım aday kadrosunun antropometrik ölçümlerinin Türkiye normalleri ile kabiliyetlerinin de Almanya ve Bulgaristan’ daki aynı yaş grubu cimnastikçilerle mukayesesi. - Eralp, Ö. Fikri (My University, 1986)
unknown
Keywords: SPOR-JİMNASTİK--TÜRKİYE