Doğu Hilafetinin Memleketleri: Mezopotamya, İran, Orta Asya Guy Le Strange, Çev. Adnan Eskikurt-Cengiz Tomar, İstanbul: Yeditepe Yayınevi, 2015, 656 sayfa. - (:unkn) unknown (My University, 2018)
0
Keywords: Din Bilimi