Şer’ iyye sicilleri ışığında Osmanlı Devleti’ nde Ta’ zir suç ve cezaları : (1179/ 1765) - Tekin, Yaşar (My University, 1995)
unknown
Keywords: HUKUK-OSMANLI İMPARATORLUĞU-TA’ZİR SUÇU; ŞER’İYYE SİCİLLERİ,HUKUKİ YÖNÜ