Rubia davisiana ehrend, bitkisinin antrakinonlarının izolasyonu, identifikasyonu ve boyacılıkta kullanımı - Tabakoğlu Uygur, Ayşe (My University, 1988)
unknown
Keywords: Boyalar ve Boyama; FEN BİLİMLERİ