Publication:
Fermente besinler ve mikrobiyota İlişkisi

dc.contributor.authorOMURTAG KORKMAZ, BURCU İREM
dc.contributor.authorsOMURTAG KORKMAZ B. İ.
dc.date.accessioned2023-02-21T07:56:50Z
dc.date.available2023-02-21T07:56:50Z
dc.date.issued2017-04-21
dc.identifier.citationOMURTAG KORKMAZ B. İ., \"Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi\", Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2017
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/11424/286695
dc.relation.ispartofGeleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu
dc.rightsinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.titleFermente besinler ve mikrobiyota İlişkisi
dc.typeconferenceObject
dspace.entity.typePublication
local.avesis.id8fe13d55-1f11-497c-970c-3767138cead8
relation.isAuthorOfPublication500cbab2-3163-4ff4-9002-d744f4926528
relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery500cbab2-3163-4ff4-9002-d744f4926528

Files

Collections