Publication: Fermente besinler ve mikrobiyota İlişkisi
| dc.contributor.author | OMURTAG KORKMAZ, BURCU İREM | |
| dc.contributor.authors | OMURTAG KORKMAZ B. İ. | |
| dc.date.accessioned | 2023-02-21T07:56:50Z | |
| dc.date.available | 2023-02-21T07:56:50Z | |
| dc.date.issued | 2017-04-21 | |
| dc.identifier.citation | OMURTAG KORKMAZ B. İ., \"Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi\", Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2017 | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11424/286695 | |
| dc.relation.ispartof | Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu | |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
| dc.title | Fermente besinler ve mikrobiyota İlişkisi | |
| dc.type | conferenceObject | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| local.avesis.id | 8fe13d55-1f11-497c-970c-3767138cead8 | |
| relation.isAuthorOfPublication | 500cbab2-3163-4ff4-9002-d744f4926528 | |
| relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | 500cbab2-3163-4ff4-9002-d744f4926528 |