Publication: Tarladan çatala sürdürülebilir sağlıklı beslenme
| dc.contributor.author | BAŞOĞLU, İZEL AYCAN | |
| dc.contributor.authors | Başoğlu İ. A. , Güneş F. E. | |
| dc.contributor.editor | Saygı, Y. Birol | |
| dc.contributor.editor | Tavman, Şebnem | |
| dc.date.accessioned | 2022-09-29T11:43:53Z | |
| dc.date.available | 2022-09-29T11:43:53Z | |
| dc.date.issued | 2022-03-01 | |
| dc.identifier.citation | Başoğlu İ. A. , Güneş F. E. , Tarladan Çatala Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme, "Sürdürülebilir MUTFAK", Prof. Dr. Y. Birol Saygı,Prof. Dr. Şebnem Tavman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.187-202, 2022 | |
| dc.identifier.endpage | 202 | |
| dc.identifier.isbn | 978-605-254-576-8 | |
| dc.identifier.startpage | 187 | |
| dc.identifier.uri | https://www.detayyayin.com.tr/urun/surdurulebilir-mutfak | |
| dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/11424/281962 | |
| dc.language.iso | tur | |
| dc.publisher | Detay Yayıncılık | |
| dc.relation.ispartof | Sürdürülebilir mutfak | |
| dc.rights | info:eu-repo/semantics/closedAccess | |
| dc.subject | Beslenme ve Dietetik | |
| dc.subject | Sağlık Bilimleri | |
| dc.subject | Nutrition and Dietetics | |
| dc.subject | Health Sciences | |
| dc.subject | Tarım ve Çevre Bilimleri (AGE) | |
| dc.subject | Klinik Tıp (MED) | |
| dc.subject | Tarım Bilimleri | |
| dc.subject | BESLENME VE DİYETETİK | |
| dc.subject | Agriculture & Environment Sciences (AGE) | |
| dc.subject | Clinical Medicine (MED) | |
| dc.subject | AGRICULTURAL SCIENCES | |
| dc.subject | NUTRITION & DIETETICS | |
| dc.subject | Beslenme ve Diyetetik | |
| dc.title | Tarladan çatala sürdürülebilir sağlıklı beslenme | |
| dc.type | bookPart | |
| dspace.entity.type | Publication | |
| local.avesis.id | 78e09049-f26d-4ce3-a649-69c68ddf509a | |
| relation.isAuthorOfPublication | b06404ca-f66f-4d8a-9de1-1eb8f32ff370 | |
| relation.isAuthorOfPublication.latestForDiscovery | b06404ca-f66f-4d8a-9de1-1eb8f32ff370 |